Peti element logo Peti element logo

Energetski ili vilinski simboli su napisani arhetipskim jezikom naše podsvesti, našeg unutrašnjeg sveta u kome vladaju zakoni suptilnih vibracija i energija. Oni funkcionišu bez obzira na naša ograničenja, strahove i predrasude. Ipak, potrebno je poželeti, istinski, duboko u sebi i zamoliti za pomoć. Takođe, potrebno je i zahvaliti se za pomoć.

Ljubav, uspeh, karijera, novi dom, dobra komunikacija, zdravlje, blagostanje, učenje, kreacija... Sve je moguće. Uz mrvu vere u sebe i pravilno odabran simbol. Ono što nije moguće, to je manipulacija, mržnja, šteta naneta drugim ljudima. Tada prestaju da rade, jer gube kontakt sa energijom koja ih kreira. Postaju glina, kamen ili metal bez moći.

Njihova blagorodna energija se ne može nametati nikome, do sebi samom. Ako ih želite za nekoga, morate se prvo konsultovati sa osobom, da li ga želi.
Oni stižu do vas aktivirani, napunjeni dobrom energijom i potrebno je samo da ih nosite i koristite kako je preporučeno.

Za posebne životne situacije se prave kombinacije simbola. Nekima je dobro kada su na papiru, nekima na glini, oko vrata a nekima na kamenu pored fotelje, kreveta ili na radnom stolu.
U terapeutske svrhe, prave se kompleti simbola koji ubrzavaju procese duhovnog razvoja, pomažu u prevazilaženju strahova, anksioznosti, depresija, podstiču ozdravljenja i vraćaju radost i veru u život.